BATE BORISOV 0 – BARÇA 2

Captura de pantalla 2015-10-22 a la(s) 10.38.52UN BARÇA CONVINCENT

Per fi un partit controlat de principi a fi.

El necessitàvem.

M’imaginava al Bate pressionant des del primer minut i al Barça patint.

Per sort no va ser així. Res més lluny de la realitat. Enfront de la por i la covardia dels bielorussos, el Barça va oposar la seva personalitat i la qualitat dels seus jugadors. I això que no hi són tots.

Tot i la quantitat de gols en contra, veig a l’equip bé.

Concentrat i intens.

I als jugadors ràpids i fins. Traiem molt bé la pilota quan ens pressionen i això és el millor dels símptomes.

Però sense el Petitó i la seva contundència, els partits se’ns acostumen a fer llargs si no els resolem. I es descontrolen. I nosaltres també.

Amb l’absència de Messi, ha aparegut el millor Neymar. Ràpid en la conducció, precís (un guant) en la pilota aturada, participatiu i líder, va intervenir en totes les jugades d’atac. Els 2 gols inclosos. Imparable amb espais fins i tot es veu capaç de driblar des d’aturat, com ho faria un extrem. No és Messi, ni mai ho serà (ni ell ni ningú) però té la mentalitat d’un jugador dels grans.

La perla brasilera segueix creixent i ha avançat, clarament, a Luis Suarez.

Munir i Sandro cada vegada molesten menys.

La continuïtat que estan tenint és el màster somiat per qualsevol jugador de la pedrera.

Sobretot a Munir, Sandro està més fet, l’evolució és més evident. Se’l veu menys juvenil. Més home. Els falta el gol. I sense ell no tindran reconeixement popular. Esperem que arribi ben aviat i guanyem efectius per la causa.

Seria fantàstic.

La mala sort general (a veure si aquesta directiva a més de ser inútils portaran malastrugança… Quina creu!) que ens acompanya aquesta temporada no ens afecta a la Xampions. Vam tenir sort contra el Bayer i passada la tercera jornada ja estem mig classificats. Molt bona noticia.

En època de vaques magres tota l’energia que puguem estalviar serà molt benvinguda i molt necessària en les batalles més grosses. Paraula de Pep.

 

 

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Current ye@r *