BARÇA 6 – ROMA 1

Captura de pantalla 2015-11-26 a la(s) 10.57.17UN GRAN BARÇA

La forma física dels jugadors (a còpia de treball), més un model de joc consolidat, més la seva excepcional qualitat tècnica individual, més la recuperació (física) i l’explosió com a jugador total (amb el canvi de posició) de Messi ens van servir la temporada passada per aconseguir guanyar Copa, Lliga i Xampions. Quasi res.

Fou una victòria dels jugadors. Una exhibició del seu llegendari talent individual (per atacar i per defensar) i de la seva capacitat competitiva. Sobresortint per damunt dels altres la màgia del Petitó, que feia de migcampista, d’extrem i de golejador. Convertint-se en un jugador total i oferint, quan semblava impossible, el seu millor nivell de joc.

Com he escrit moltes vegades no m’ho pensava pas. Sí que confiava en la recuperació i en tornar a lluitar amb els millors. Però no guanyar. Si més no, no guanyar-ho tot.

Per sort, no fou així.

Per aquesta temporada, amb els fitxatges de l’any passat ja adapatats del tot, tocava recuperar el joc col·lectiu. Recuperar les combinacions a la velocitat de la llum. El domini total dels rivals. L’ofegament d’inici a fi.

I ho estan fent.

I ho estem gaudint.

La Roma és un bon equip. En el sentit que estan ben organitzats. Que es mouen conjuntament i saben i tenen clar que volen fer. Tenen a més, un bon entrenador. No entro en la qualitat individual dels seus jugadors, la majoria dels quals no conec. Però em van semblar un bon equip.

Així i tot, els vam passar pel damunt.

Homes contra nens.

I sense forçar la màquina.

Que corri la pilota.

Increïble Luis Suarez i també la resta.

A veure l’any que ve com s’adapten Arda i Aleix Vidal. En dependrà en bona part el final de temporada.

Si s’integren bé i no abaixen el nivell col·lectiu, ja no dic si l’augmenten, el futur pinta, més que mai, d’un color blaugrana intens.

Perquè aquesta sí que és la temporada en la qual esperava tornar a guanyar. Tant de bo aquesta vegada no m’equivoqui. Paraula de Pep.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Current ye@r *