BARÇA 1 – ATHLÈTIC 1

Captura de pantalla 2015-08-19 a la(s) 19.32.35Com de bé va jugar l’Athlètic de Bilbao. Com es nota la mà de l’entrenador que hi ha al darrere. Organitzat, mantenint sempre la distància correcta entre línies, movent-se tots coordinats i a més, valent. Collant a dalt. Chapeaux per Valverde.

Em deia un amic que ja tenim entrenador per quan acabi el cicle Luis Enrique. Hi estic d’acord. Tant de bo. El Txingurri és un senyor entrenador. Ahir ho va demostrar.

Enhorabona al campió. Gran mèrit.

Sou un referent. Sempre dic que els biscaïns són el mirall que ens hauria de jutjar.

La mà de Luis Enrique també és ben visible en el nostre Barça. I això diu bé d’ell. Jugadors forts físicament, combinacions més verticals i més directes, pressió alta, defenses més alts, en general el model ha evolucionat de la velocitat de la circulació i combinació de la pilota a la velocitat i força dels jugadors.

I ens ha anat bé.

Seguim buscant la possessió i el domini del partit en camp contrari, però no ens molesta que el partit es descontroli. Aguantem bé els cops rivals i si podem, els tornem més forts.

Ahir vam fer un bon partit. L’equip va estar intens i va generar ocasions per, si fos un partit de lliga, guanyar còmodament i donant una bona imatge. Ahir però necessitàvem passar per sobre del rival i això encara no ho podem fer, ni la pilota corre prou ni les cames dels jugadors.

Llàstima, la remuntada haguera estat un bon cop d’efecte. I hem de reconèixer que la imatge de l’equip no ha sigut l’esperada.

Queda molt de temps i si guanyem la segona Xampions consecutiva ningú se’n recordarà. Que serveixi de toc d’atenció, per millorar. Paraula de Pep

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Current ye@r *