ATHLÈTIC-BARÇA 1-3

18276196152_5e46e09c8a_oSovint he escrit que no hi ha res més emocionant que veure a Messi defensar.

Rectifico.

Veure a Messi atacar per fora, per l’extrem, pel seu costat menys natural, és millor.

Quan Messi fa d’extrem és més emocionant.

Perquè vol dir que, aquell dia, està disposat a tot. Que no es guardarà res. Que buscarà utilitzar tots i cada un dels recursos futbolístics que té. Tots. Els més naturals i que fa sense massa esforç, i els que li suposen un suplement. Els dies que Messi està disposat a tot. Aquells dies són els millors.

Ahir va ser un d’ells.

Aquest any n’hi recordo almenys 4 de clars. Contra l’Atlético de Madrid, contra el City, contra el Bayern (“Fantasiejo amb un Messi desbordant per fora, d’extrem” deiem en la prèvia del Bayern http://www.taketheballpasstheball.net/el-bayern-2/) i ahir.

El gol d’ahir dóna per escriure llibres sencers. La rapidesa amb què l’executa. La valentia. Com utilitza, a quina velocitat i amb quina precisió, el peu dret, la seva cama “dolenta”. Com no es tira a terra quan li fan falta. Amb quina violència xuta la pilota. Amb quina potència afronta la jugada tot i haver jugat tots els partits de la temporada. Etcètera, etcètera, etcètera.

Tot el que es pugui dir és sobrer si es compara amb la jugada en si.

Meravellós és poc.

Si els millors equips d’Europa no poden aturar al Petitó quan es posa d’aquesta manera, poca cosa podia fer l’Athlètic de Bilbao. Respecte i honor cap a ells però. Són un exemple i un referent. Tant de bo el Barça vagi cap allà. Pedrera, pedrera i pedrera. Amb aquesta Junta segur que no. Mireu el Barça B.

Pel que fa al partit, Messi a part, em sembla que Rakitic comença a estar fi i precís en la combinació. Que ja s’ha adaptat. Que ja no només aporta físic i intensitat sinó que és capaç d’entendre el joc combinat i de formar-hi part. Una grandíssima notícia.

I Alves. Alves està molt i molt fi.

La resta bé. El col·lectiu està, per ser final de temporada, prou bé. Generem ocasions i ens en creen ben poques.

Ara queda només un partit.

Berlín.

Ai si guanyem a Berlín.

Que es preparin. Paraula de Pep.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Current ye@r *